неделя, 22 януари 2017 г.

NOTD:Gold & Glitter All The Way (BG)






Здравейте

От доста време ми се въртеше идеята за този маникюр и точно за рождения ми ден реших да отделя малко време и да го направя, защото именно зимата е времето за злато, глитър и всякакви бляскави маникюри. Определено златният маникюр не е за всеки вкус, но аз мнооооого си падам по златото, да не кажа прекалено много и златният маникюр за мен си е в реда на нещата :)





На палците, показалците и кутретата нанесох по 2 пласта от Golden Rose Nail Art #129, който е възможно най-реалистичния цвят на жълто злато, който може да съществува, буквално сравнен с истинско злато като нюанс няма разлика. За сметка на това е с тънка четка, защото е предназначен за декорации, затова и нанасянето изисква здрави нерви и търпение. На средните и безименните пръсти нанесох по 2 пласта от Formula X by Sephora , много хубав светлобежов цвят със сив подтон. Това ми е първи досег с марката и определено ще му посветя цялостно ревю и маникюр, в който да е основен цвят. След 2-та пласта добавих 3-ти, но този път Golden Rose Color Expert #71 (ревю:http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2014/12/notd-golden-rose-color-expert-71.html), който е полупрозрачен и има лек шимър, за да придам малко по-ефирен завършен на маникюра.След като и 3-тия пласт изсъхна добре с гъбичка за грим нанесох Golden Rose Jolly Jewels #103, за да постигна преливащ ефект.  




Много съм ви говорила за този лак, ревюта за него има тук:http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/02/notdnude-rosegold-glitter-bg.html и тук:http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/11/notddeep-burgundy-golden-accents-bg.html. Завърших с 2 пласта топ лак за максимален блясък.

 



Много, много, ама много ми хареса как се получи маниюра – празничен и ефектен, определено си заслужава усилията и отделеното време

Харесайте facebook страничката ми: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary

 
Приятна вечер ви желая ♥
Приятна вечер ви желая ♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар