неделя, 22 ноември 2015 г.

NOTD:Deep Burgundy & Golden Accents (BG)








Здравейте ♥

В предния пост за маникюр ви споменах, че имам голямо желание да пресъздам този тип дизайн с различни цветове и финиши, като този път заложих на типично есенни цветове – наситено бургунди и златисто, в унисон с късната есен навън.





На всички пръсти нанесох 2 пласта от любимия ми есенен лак - Golden Rose Rich Color #34. Имам отделно ревю за него тук http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2014/10/notdgolden-rose-rich-color-34.html , затова няма да навлизам в подробности, само ще спомена отново красивия му цвят – необичайно дълбок нюанс на бургунди червеното, с лек кафяв уклон, който обаче не взима превес. С две думи –  есен в бутилка ♥





След като изсъхна перфектно с гъбичка нанесох в основата на  средния и безименния пръсти 2 пласта от един от най-любимите ми лакове – розово-златния глитър Golden Rose Jolly Jewels #103 (подробно ревю за него имам тук:http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/02/notdnude-rosegold-glitter-bg.html). Златото в глитъра изпъкна на фона на тъмно червено-кафявия лак и се получи много красива комбинация, в цветовете на есенните листа.





В основата на палеца, показалеца и кутрето нанесох с инструмент за точки по една точица в златисто. Използвах Golden Rose Nail Art #129  - възможно най-автентичния цвят на злато, който някога съм виждала – плътен, с много фини шимъри и металически финиш. Невероятно красив лак, който определено трябва да нося по-често.





Този маникюр се очертава като абсолютния фаворит за тази есен, а кой е вашият любим?

Харесайте facebook страничката ми: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Приятна вечер ви желая ♥


Няма коментари:

Публикуване на коментар