събота, 14 януари 2017 г.

MOTD:Birthday Look #3 |Blue-Brown Smokey Eyes| (BG)





Здравейте


Long time no see в рубриката „Грим на деня“, но традициите са традиции, за да се спазват, а знаете, че имам рожден ден в началото на януари и всяка година поствам грима си от моя специален ден (от 2016 тук:http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2016/01/motdbirthday-look-2-deep-navy-blue.html и от 2015 тук:http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2015/01/motdbirthday-look.html).






Откакто имам палитрата Comfort Zone на Wet'n'Wild (ревю: http://preslavasbeautydiary.blogspot.bg/2016/01/reviewwetnwild-coloricon-palette-738.html)съм привлечена от неустоимия дуохромен цвят в долния десен ъгъл, наименуван звучно Definer – прекрасен синьо-зелен цвят с червено-кафява база, двойник на Mac Club и Urban Decay Solstice. Няколко пъти съм носила този красив нюанс, но досега не съм го показвала в блога и реших, че му е дошъл реда и ще бъде главно действащо лице в един много красив опушен грим.






Започнах с нанасянето на мек черен молив (It Cosmetics/Black) във водната линия, вътрешния и въшния ъгъл на окото, както и по цялата линия на миглите на долния клепач, който бързо след нанасянето опуших с пенсил четка. Използвах черния молив като база, за да изпъкне красотата на дуохромния нюанс и за да залепне по-добре за кожата. С плоска четка за сенки нанесох синьо-зелено-червения дуохромен цвят (Definer/Wet'n'Wild) върху целия подвижен и долен клепач, като напластих особено с вече навлажнена четка в центъра на клепача, за да увелича интензитета и за да бъде площта там малко по-светла (тъй като само в средата на клепача не положих черен молив за база), за да наподобя техниката „spotlight“. След това отново с пенсил четка сложих матови черни сенки (Noir/Sleek) във външния ъгъл на окото, за да опуша, а в сгъвката прелях с най-използвания ми цвят за преливане, а именно матово сиво-кафяво (Wrapped Up/Sleek). Под веждата и съвсем леко около костта във вътрешния ъгъл просветлих с матови сенки в цвят ванилия (Bow/Sleek). Завърших с 2 пласта спирала.






Това беше гримът за моя 23-ти рожден ден, по традиция догодина, живот и здраве, отново ще има такъв пост.

Благодаря ви, че ме четете


Харесайте страничката ми във facebook: 
https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary
Хубава вечер ви желая ♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар