четвъртък, 28 януари 2016 г.

Review:Wet'n'Wild ColorIcon Palette #738 Comfort Zone (BG)








Здравейте ♥

Публикацията днес е цялостно ревю на една много чакана и желана от мен палитра – Wet’nWild #738 Comfort Zone. Палитрата чаках близо година преди да се сдобия с нея – винаги беше изчерпана в магазините в София и накрая една добра фея (благодаря, С.♥) ми я донесе чак от другия край на света.

Палитрата съдържа 8 цвята сенки в земни тонове – неслучайно името й е Comfort Zone. Част е от перманентната линия на марката с 8-цвята, като останалите са Petal Plusher (в лилавата гама), Blue Had Me At (в синята гама) и Hello ColorIcon (матови & много пъстри цветове). Comfort Zone е абсолютен бестселър на марката и я пожелах в момента, в който я видях – обичам различните нюанси на нюд и зелено, а последният цвят вдясно е истински шедьовър – червено-синьо-зелен холограм.
Продуктите на Wet’nWild може да откриете в някои магазини на Рефан, а онлайн тук: http://beautyshop.bg/manufacturer/82/wet-n-wild.html.

Много харесвам цветовата селекция – красиви, перфектно съчетани нюанси, освен щампованите инструкции върху сенките къде кой цвят да поставите, с всеки цвят се получава красив самостоятелен грим. Подходящи са както за лек дневен грим, така и за силен и опушен вечерен.

Опаковката е лека, компактна и пластмасова, затваря се добре и се отваря сравнително лесно. В долния край има стикер, който ви гарантира, че никой пред вас не е докосвал палитрата. Към палитрата има е четка с апликатор в края, която аз лично не смятам да ползвам, освен ако не ми се наложи да дооправям нещо по грима си в движение.

Сенките са снимани и описани отгоре надолу, първо лявата колона, а после – дясната. Суотчовете са правени на гола кожа, без база, със светкавица и на закрито. Напомням, че кожата ми е среднотъмна с изразен жълт подтон и цветовете при мен стоят с по-топъл оттенък, отколкото в палитрата. Всички цветове са перлени или шимърни – в палирата няма матов цвят. 








Browbone e в цвят ванилия – леко жълтеещ нюанс с по-светли фини шимърчета, чудесен за хайлайтване в областта под веждата и във вътрешния ъгъл.  







Eyelid в палитрата цветът изглежда розово-златист, но на моята жълтееща кожа стои като прасковен нюанс със златисти шимърчета.








Crease е топъл кафяв цвят с изразени златисти шимърчета.








Definer е интересен тъмнокафяв цвят с матова основа и изразени шимърни частички в бургунди червено и медно златисто.








Browbone е цветът, който ме изненада – очаквах да е сребрист, а се оказа страхотен платинен цвят със светли, почти бели фини частички. На моята кожа стои точно като смесица от сребро и злато – много красив и необичаен нюанс.








Eyelid е светлозелено с изразен жълт подтон и златисти шимърчета/








Crease е черно-зелен нюанс, с матова основа и леки кафяво-златисти шимъри.








Definer безспорно е най-интересния цвят в палитрата, основната причина да я искам толкова много. Красив дуохромен червено-кафяв цвят с изразени синьо-зелени отблясъци ♥ Много труден за снимане цвят, така и не успях да го хвана в пълната му красота.






С консистенцията на сенките е просто удоволствие да се работи – меки, маслени и плътни, допирам четката 2-3 пъти и нанасям. Не е нужно напластяване, а върху база не избледняват докато не ги премахна. 
Изключително доволна останах от качеството на палитрата и определено ще я използвам интензивно. Недостатъкът е липсата на матов цвят, поне аз не обичам да правя изцяло перлени/шимърни гримове, но пък цветовете са толкова красиви, че не бих имала против да ползвам матова сянка от някоя друга палитра.

Лявата колона от цветове е перфектна за ежедневен грим и за ползване целогодишно, а цветовете от дясната колона ще използвам доста през студените месеци. Нямам търпение да снимам гримове с палитрата, с които ще допълня постепенно поста.

Вие имате ли палитрата Comfort Zone и какво е вашето мнение?


Харесайте страничката ми във facebook: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Хубава вечер ви желая ♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар