неделя, 31 декември 2017 г.

NOTD: Golden Fantasy |Essence The Gel #44 On Air| (BG)






Здравейте ♥

В навечерието на новогодишната нощ споделям с вас своя празничен маникюр – тази година заложих на златния маникюр, който постигнах с Essence The Gel 44 On Air.





Essence The Gel 44 On Air е в златисто-платинен нюанс с изключително блестящ финиш – маникюрът с този лак няма как да не е главният акцент във визията, затова ви съветвам ако решите да го носите върху всички нокти, а не като акцент на 1-2, да заложите на едноцветен аутфит (аз заложих на изцяло черен тоалет), за да стои златният маникюр стилно вместо кичозно.

44 On Air е лак с безупречни характеристики – широка четка, която покрива нокътя с 1 движение, висока покривност (на 1 пласт маникюрът стои по-нежно, а на 2 е същинска златна феерия!), страхотна трайност, бързо съхнене и не на последно място: сравнително лесно отстраняване. Финишът му е полуматов, заради брокатените частици, затова и се усеща леко грапав, като фин пясък, затова аз му слагам 2 пласта топ – за заглаждане на повърхността и за придаване на триизмерност на блясъка.






Цветът на 44 On Air е златно-платитен: в зависимост от подтона на кожата стои по-златист или по-платинен. Безспорно цветът е капризен, не отива на всеки и категорично не е подходящ за ежедневно носене, лично аз досега го слагах само като акцент на безименните пръсти в комбинация с телесен лак.





Единствено в празнични дни и за повод бих заложила на изцяло златен маникюр, в случая маникюрът е  акцент на аутфита ми от изчистена черна рокля и черни обувки - златният маникюр изисква подходящ тоалет, визия и повод.


Вие на какъв маникюр заложихте за празниците?


Харесайте facebook страничката ми: https://www.facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки: https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Приятна вечер ви желая ♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар