сряда, 24 юни 2015 г.

Review:Golden Rose Velvet Matte Lipsticks |#02, #11 & #26| (BG)




Здравейте ♥

Матовата серият Velvet Matte на Golden Rose предизвика голям интерес & възторжени отзиви в beauty средите и аз също не пропуснах да се сдобия с 3 цвята – 2 неутрални & 1 ярък нюанс.

Серията наброява 30 цвята и предлага избор за всеки вкус.

Всяко червило е в индивидуална целофанена опаковка със стикер, която да гарантира, че никой преди вас не го е отварял. Гилзата на червилата е в бордо, със златен надпис (който се изтрива доста бързо), стабилна и лека.






Съдържанието е стандартно – 4,7гр. Червилата имат аромат на ванилия, който не се усеща при носене.

Консистенцията е кремообразна, нанасянето е лесно, а издръжливостта – голяма – близо 4 часа без подновяване, изтрива се равномерно и остава като „стейн”. Средно на ден нанасям 3 до 4 пъти.

Завършекът не бих определила категорично като матов, а по-скоро като кремообразно матов.

Предвид издръжливостта и матовия ефект е налице и единствения минус – изсушаването. След цял ден носене на червило от тази серия усещам устните си изсушени, но с нанасяне на балсам, положението се оправя.

Golden Rose Velvet Matte #02













е тъмна пепел от рози, така популярният напоследък Kylie Jenner нюанс. Цветът определям като универсален – отива на жени с неутрален, топъл и студен подтон на кожата.  #02 е чудесен, непретенциозен ежедневен цвят, но все пак мисля, че е най-подходящ за носене през есента и зимата.


Golden Rose Velvet Matte #11












е ярка фуксия – цикламено с червен подтон. При мен стои по-скоро малинено. Нося го най-често с черна очна линия и леко затъмняване в сгъвката на окото – лесен, бърз и ефектен летен грим.


Golden Rose Velvet Matte  #26











е прасковен нюанс – точното съотношение между светло коралово & нюд. Този нюанс е и любимият ми и имам не малко червила в тази гама. Нося го ежедневно и целогодишно, на моята среднотъмна кожа с жълт подтон стои като непретенциозен нюд, но ако вие имате светла кожа е вероятно да ви стои като оранжево – пробвайте преди покупка.

Ако сте в търсене на матово червило, съветвам ви да погледнете Golden Rose Velvet Matte приятни са за носене, не са прекалено изсушаващи и предлагат богата цветова гама.

Кой е вашият любим нюанс от тази серия?

Харесайте facebook страничката ми https://facebook.com/preslavasbeautydiary  или ме последвайте в Instagram за още повече снимки https://instagram.com/preslavasbeautydiary

Хубава вечер ви желая ♥



Няма коментари:

Публикуване на коментар